Servicii

În afara departamentelor specifice orcărei agenții de publicitate, dispunem de un studio de producție foto, art și pre-press, ce activează în Sibiu. Exigența clienților și prospețimea ideilor noastre menține o dinamică permanentă în laboratoarele nostre vizuale. Deschiși mereu provocărilor, vă oferim servicii complete de comunicare și promovare. În urma unei experiențe de peste 25 de ani acumulată pe piața românească de advertising, înțelegem subtilitățile și capcanele unui mesaj integrat. De aceea, consultanța noastră vă stă la dispoziție pe tot parcursul proiectului, de la faza de elaborare a strategiilor de marketing și de comunicare până la finalizarea campaniei propriu-zise.

Obiectivul nostru principal constă în crearea unor imagini originale și eficiente, pentru agențiile de publicitate sau companiile care vor ca mesajul lor vizual să fie transmis către o țintă precisă. Strategia de comunicare, conceptul vizual, dtp-ul, photoshooting-ul, postprocesarea și manipularea creativă, asigurarea și urmărirea procesului de tipărire, toate aceste servicii sunt absolut necesare pentru o campanie de promovare eficientă, iar Agenția de publicitate Studio iMagic vi le pune la dispoziție.

Realizăm ședințe foto profesioniste pentru fotomodele care doresc să înceapă o carieră în modeling. În cazul fotomodelelor cu un potențial deosebit, acestea pot beneficia de un tarif preferențial. La cerere, putem asigura make-up și hairstyling de înaltă performanță.

Pentru departamente de marketing, agenții de publicitate sau de PR, agenții de modeling, fotomodele, make-up artiști sau stiliști, pentru toți cei care au nevoie de promovare strategică în adevăratul sens al cuvântului, transmitem următorul mesaj:

înainte de a trage orice concluzie despre credibilitatea afirmațiilor noastre, verificați-ne!